Round-up speeldag 3 - heren

Op de 3de speeldag werden enkel de uitwedstrijden afgewerkt aangezien onze zaal niet beschikbaar was.  De thuiswedstrijden zullen afgewerkt worden op vrijdag 31 oktober.

In landelijke blijft Meerdaal A aan de leiding met het maximum van de punten. Ze gingen vlot winnen bij Hurricane A. Jan De Meter en Jimmy Beckers wonnen allebei hun eerste B2 van het seizoen. De A-ploeg moet enkel Salamander B naast zich dulden. In de andere reeks blijft de B-ploeg in de buik van het klassement. Tegen Diest C ging het met 10-6 de boot in, al had de uitslag er anders kunnen uitzien als ze meer dan 2 van de 8 belles in hun voordeel hadden kunnen beslechten.

In 1ste provinciale behaalde Meerdaal D de eerste puntenwinst van het seizoen. In het burenduel met Blauwput A gingen ze met de punten lopen.

In 3de haalde de G zwaar uit bij Hurricane F: het werd 1-15. De H blijft daarentegen de rode lantaarn in 3B. Tegen een sterk Overijse B draaide de wedstrijd uit op 13-3. Er werden wel knappe resultaten genoteerd van Alexander Denauw (winst tegen D0 en D2) en Sofie Van Meerbeek (winst tegen D2).

In 4de blijft de K-ploeg vruchteloos op zoek naar punten. Deze week was Blauwput C te sterk. Litrik Boelaert probeerde zijn ploegmaten op sleeptouw te nemen met 3 overwinningen, maar helaas kwamen ze niet verder dan 10-6

In 5de kwamen alle Meerdaal ploegen in actie. De M pakte haar eerste winst van het seizoen. Jules Smedts werd de man van de match met 4 overwinningen in de 6-10 op VMS G. Meerdaal N behaalde ook haar eerste puntenwinst van het seizoen. Tegen leider Hurricane K werd het 8-8 met Steven Volders (3 overwinningen) in een glansrol.