Milad pakt meteen uit op het A-tornooi van Wenduine

26 augustus 2019 door GIELEN Jorn

Afgelopen weekend vond het A-tornooi van Wenduine plaats in De Haan. TTC Meerdaal Leuven zakte met een gezellige bende van 12 spelers af naar de zee. 

In het dubbelspel op vrijdag kregen we meteen een knalprestatie te zien van Jan en Sander. Zij wisten de finale te halen. Jammer genoeg verloren ze deze nipt in een zeer spannende belle. 

Zaterdag konden we opnieuw genieten van een huzarenstukje. Ditmaal was het Milad die vriend en vijand verraste en aan de haal ging met de C4/C6 reeks. Vorig seizoen was Milad nog D4 en hij laat duidelijk zien dat C6 niet zijn eindbestemming zal zijn.

In de B en A reeksen op zondag haalden Jan, Sander, Jorn en Sofie een goed niveau. Echter bleek de tegenstand niet van de minste te zijn waardoor een podiumplaats er niet in zat. We kregen wel nog een topprestatie te zien van andermaal Milad. Hij wist in de B4/B6 reeks zowaar een B6 te verslaan.

We kunnen terugblikken op een zeer leuk en geslaagd weekend. Een speciale dank aan Hilde en Dirk voor de ongelooflijke service en organisatie! Klik hier voor enkele sfeerfoto's.