Wafels, wafels wafels!

26 september 2017 door LAMPROYE Jolien

De wafels zijn opnieuw toegekomen in het Meerdaalland!

De keuze bestaat uit chocolade- of vanillewafels en uit een doos wafels of een pak met 5 wafels. Een doos kost je 6 euro, een pak 4 euro en de opbrengst komt de jeugd van onze club ten goede. Want wist je dat we tijdens de lente opnieuw op weekend gaan?! 

Ook dit jaar koppelen we een heuse wedstrijd aan de wafelverkoop. Per 5 verkochte dozen wafels, komt je naam in een pot terecht. Dus hoe meer verkochte dozen, hoe vaker je naam in de pot terecht komt en hoe groter de kans op een prijs. Op het einde wordt er dan een naam getrokken die een gepersonaliseerde hoofdprijs wint ter waarde van 30 euro! Er worden buiten de hoofdprijs ook twee drankkaarten verloot. Vorig jaar kwam Dirk als verdiende winnaar uit de bus (hij verkocht 20 dozen!) en werd hij beloond met een gepersonaliseerde prijs: een bak Kriek Lindemans!

In plaats van te trainen, gaan we op zaterdag 30 september wafels verkopen in het stadscentrum. We doen er een half uurtje bij, dus je bent welkom van 10u00 tot 12u00, afspraak aan de club. Ben je aanwezig tijdens de verkoopdag, dan komt je naam een extra keer in de pot en maak je nog meer kans op de prijs. 

Laat ze smaken!