Clubdag

16 mei 2017 door LAMPROYE Jolien

Met de clubdag afgelopen zaterdag is het doek gevallen over het seizoen 2016-2017, een seizoen waarbij TTC Meerdaal Leuven 35 kaarsjes mocht uitblazen. Tijd dus voor een feestje, na de jaarlijkse clubkampioenschappen. Een korte terugblik...

In de voormiddag was het aan de jeugd om het beste van zichzelf te geven. En dat deden ze met verve! Het was uiteindelijk Mattijs die in de finale won tegen Kevin. Wout en Jules vervolledigen het podium. De welverdiende pannenkoeken hebben gesmaakt! 

In de namiddag mocht de jeugd zich vervolgens meten met de volwassenen op het algemene clubkampioenschap. Jules en Mattijs waren duidelijk al opgewarmd en stootten door naar de kwartfinales. Hierin schakelde Jules zelfs Jan uit! Pas in de halve finales moest Jules zijn meerdere erkennen tegen de andere verrassing van het tornooi: Bram. In zijn laatste seizoen voor Meerdaal speelde Bram zo maar even de finale tegen vaste waarde van de A-ploeg Vanja, die eerder al Yordi en Hans uitschakelde. Vanja won de finale tegen Bram met 3-0 en kroont zich zo welverdiend tot clubkamioen. Proficiat Vanja! In de verliezerstabel won Jimmy de finale tegen Niels met 3-1. 

's Avonds konden we genieten van heerlijke quiches en salades dankzij Mona en van exotische paëlla dankzij Johan en Renée. Daarnaast werden ook de jaarlijkse trofeeën uitgereikt. Mattijs zette met zijn sterke prestatie op het clubkampioenschap een kers op de taart van een mooi seizoen en werd daarvoor bekroond tot speler van het jaar (Beker Dirk Lamproye). Emily werd jeugdspeler van het jaar, onder meer door haar Vlaamse titel bij de juniores en haar bronzen medaille op het Vlaams Kampioenschap B. Daarnaast werd de H-ploeg bekroond tot ploeg van het jaar, zij promoveren volgend jaar naar 2de provinciale. Mona's spontane engagement op de eetdag, de wijndegustatie, de quiz en wekelijks op training liet niemand onberoerd. Dankzij haar joviale inzet voor de club werd ze de Meerdaalster (verdienste) van het jaar. Tot slot werd Kim nog in de bloemetjes gezet als trainer van het jaar. Kim heeft sinds dit seizoen een nieuwe groep die ze 2 keer per week professioneel en fantastisch begeleidt. 

Om het 35-jarige bestaan van onze club te vieren werd ook een eigen bier voorgesteld: 'De Meerdaaler', vanaf heden te verkrijgen in de bar!

Bedankt voor jullie talrijke aanwezigheid en een fantastisch seizoen!