Round-up speeldag 4 - heren

7 oktober 2013 door UYTTENDAELE Jeroen

Deze speeldag was voor Meerdaal eigenlijk maar een halve speeldag. Wegens onbeschikbaarheid van onze zaal kwamen enkel de uitploegen in actie. Onze thuisploegen treden binnen 3 weken aan.

De spannendste matchen werden in 4de provinciale gespeeld, dus hiermee begint ons overzicht.

De H-ploeg knoopte na het felbevocheten gelijkspel van vorige week terug aan met de zege. Essenbeek D leek geen vogel voor de kat en tot de allerlaatste wedstrijden moest er gestreden worden voor het 9de punt. Camilo Granados won zijn eerste officiële wedstrijd en werd dus terecht uitgeroepen tot man van de match in de 7-9 zege. De I-ploeg speelde ook een zenuwslopende partij tegen de jongens van de suikerstad: Sukarti D. Het was wachten tot de allerlaatste match vooraleer de buit binnen was. Wim Hermans kwam met een  4/4 ontzettend sterk voor de dag. De K-ploeg stond voor een moeilijke avond bij Pingouin E. Door het uitvallen van Dries na de eerste match werd alle hoop opgeborgen en leden we een logische 13-3 nederlaag.

De A- en B-ploeg trokken beiden naar Berlaar om hun A- en B-ploeg partij te geven. In zowel 2de nationale als Landelijke is Dylan Berlaar top en dat hebben onze ploegen geweten. Met respectievelijk 15-1 en 13-3 werden we terug naar Leuven gestuurd.

De C-ploeg in 1ste provinciale trok naar titelkandidaat Hurricane A. De verwachtingen waren niet al te hoog gespannen en de 11-5 nederlaag kwam dus ook niet al te hard aan. Dirk Lamproye heeft na de mindere prestatie van vorige week terug de vorm te pakken. Hij speelde sterk wat resulteerde in 3 overwinningen. Enkel in zijn laatste match moest hij in de belle de duimen leggen.        

In 5de tenslotte zorge de M-ploeg voor een gelijkspel bij Werchter H. Raf Mesotten en Anton Van Oyen tekenden present met elk 3 overwinningen.