A-tornooi Wenduine

1 september 2016 door GIELEN Jorn

Afgelopen weekend trokken we met een hele bende van TTC Meerdaal Leuven naar zee voor het jaarlijkse tornooi van Wenduine.

Starten deden we op vrijdag met de jeugdreeksen en de dubbel. Sofie en Emily genoten van het mooie weer terwijl de jongens zich in het zweet werkten. Yordi wist knap de finale te halen van de jongens junioren. Hierin moest hij wel nipt de duimen leggen tegen een B4. Alexander wordt al een jaartje ouder en trad aan bij de jongens -21 en wist na winst tegen onder andere een C0 de 1/4e finale te halen. Bij de dubbel waren het vooral Sander en Jan, en Bert en Filip Cluyts die het mooie weer maakten. Zij behaalden beide de kwartfinales, maar hier eindigde hun verhaal.

Bij de klassementsreeksen op zaterdag en zondag hadden we een heel aantal spelers die mooie resultaten wisten te behalen. Hieronder een kort overzicht:

-          Emily: 1e dames B4/B6

-          Jan: 2e heren B4/B6

-          Yordi: 1/4e finale heren B4/B6 (na verlies tegen Jan DM)

-          Sofie: 1/2e finale dames C

-          Kiara: 1/4e finale dames B4/B6

-          Jorn: 4e heren B

-          Mona: 3e dames D4/D6

Naast het pingpongen werd er volop genoten van de zon op het strand. Een lekker ijsje bij de Australian Ice kon dan ook niet mankeren.

We kunnen terugkijken op een meer dan geslaagd weekend waarbij Dirk en Hilde alles in goede banen geleid hebben. Waarvoor onze dank! En nu op naar de competitie.