Speeldag 5 - wisselend succes

18 oktober 2015 door LIEVENS Nele

Speeldag 5 werd voor Meerdaal een wisselend succes. Meerdaal A pakte de volle buit (7-9) tegen Rooigem Gent met Sander en Jorn, elk drie matchen, in de hoofdrol. Enkel Johan D’Havé kon voor Rooigem 4 matchen pakken. De A-ploeg staat daarmee eerste in het klassement met 1 punt voor op Chatelet B.

Meerdaal B haalde haar tweede punt binnen tegen Berlaar C. Met een 2e gelijkspel op rij komen ze gelijk met 3 andere ploegen op de laatste plaats. Jimmy pakte 4 matchen, Jeroen 3 en Maxime maakt de 8. Toch een welgekomen punt voor de B-ploeg.

Meerdaal C speelde een topmatch in en tegen Tacko A en won deze overtuigend met 4-12. Yordi speelde de pannen van het dak en won alwéér 4 matchen. Hij is hierdoor al 24 matchen op rij ongeslagen. Een overweldigende seizoensstart als je het ons vraagt. David en Stany wonnen er elk 3 en Kenny vervolledigde de 12 overwinningen. En dit tegen een ploeg die op papier toch sterker stond.

Voor onze tweede ploeg in eerste provinciale was het net niet. Pingouin A kwam versterkt voor de dag met Tom Overloop (B4). Jackson, Bart en Nico pakten elk twee matchen, maar toch 6-10 verlies. Meerdaal D staat op een voorlaatste plaats.

In tweede provinciale was Meerdaal E veel te sterk voor TTGB C (14-2). Kristof vindt stilaan zijn oude vorm terug en won 3 matchen net als Eddy Kunnen. Onze nieuwe aanwinst Yi-Quan won 4 matchen, dat belooft.

Meerdaal F verloor van Pingouin B, dat ook sterk voor de dag kwam, met 5-11. Ze begonnen nochtans sterk maar dan ging letterlijk en figuurlijk het licht uit. Ze staan na de 5de speeldag op de 3de laatste plaats.

De jeugdige G-ploeg verloor deze week van Diest F met 10-6. Als je weet dat Diest met C4,C4,C6, D0 speelt en Meerdaal met 3x D2 en D4 is dit een sterke uitslag. Johan en Kevin namen elk twee matchen voor hun rekening. De G-ploeg staat op een vierde laatste plaats.

Meerdaal H (in 4de provinciale) hakte Tacko D in de pan met 1-15. Jelle, Sofie en Litrik bleven foutloos. De H-ploeg is daarmee nog steeds ongeslagen!

In reeks 4B is Meerdaal I aan de slag. Zij verloren nipt met 7-9 tegen Blauwput. Michael blijft de pannen van het dak spelen en won opnieuw 4 matchen.

In 5de provinciale won Meerdaal K met sprekend gemak tegen Overijse met 0-16, Meerdaal L speelde 8-8 tegen Diest N. Mattijs en Jolan wonen elk 3 matchen. Mona zorgde ervoor dat de 8 op het scorebord stond.

Meerdaal M won met duidelijke 5-11 cijfers tegen Tacko F. Anton en Frank bleven ongeslagen. Meerdaal M is ook nog steeds ongeslagen en staat aan kop van de reeks.

Meerdaal N tenslotte verloor met 12-4 van Smash Dolfijn. Onze jongste jeugdploeg staat daarmee laatste in het klassement.